ОДРЖАВАЊЕ

Размена између људи углавном почиње речима… А кључ успеха (у сваком односу) је добра и јасна комуникација. Интернет је простор који свакодневно окупља милионе посетилаца и ту траје вечита борба за пажњу  и позицију.  Континуирана и доследна комуникација је кључ за стабилно позиционирање у органској претрази или за стицање правих пратилаца. 

Многи власници малих брендова и самосталне занатлије у почетку самостално крећу да се баве одржавањем свог сајта, блога и профила на Инстаграму, ТикТок-у или Фејсбуку…и убрзо схвате да је то посао који захтева посвећеност и стручност. 

За писање текстова за сајтове, поред граматике, потребно је и шире знање и таленат за писање како би се у оптималном броју речи постигао баланс у наративу који задовољава и душу читаоца али и алгоритам интернет претраге. Када су у питању објаве на друштвеним мрежама, сви знају да је континуитет (као и време објављивања ) веома битан за комуникацију и интеракцију са пратиоцима а још је битније у свега пар речи (и слика) им скренути пажњу на своју причу.

Као писац и новинар често сам своје таленте стављала у погон кроз разне сајтове, блогове, колумне и профиле. Већини сам позната по свом „Инстаграм блогу“ где под псеудонимом Бабаблога свакодневно извештавам о актуелним дешавањима и размишљањима (неке од прича већ можете пронаћи на страници Антоблогија ), међутим, оно што многи не знају је и да сам аутор многих текстова за разне туристичке, медицинске, едукативне… блогове и Инстаграм профиле, те да ме за вођење и одржавање истих можете контактирати.

 

Како функционише месечно одржавање?

Први корак је да се упознам са Вашим услугама или производима, затим се израђује План развоја или Кампања и склапа се уговор о сарадњи за период од минимум 3 месеца. Током та 3 месеца Вам, пред почетак актуелног месеца, шаљем текстове и материјале на одобрење и затим се те објаве (и текстови) објављују у договорено тј. заказано време. 

Након свака 3 месеца ради се пресек стања, анализа урађеног посла, резултати… и креира се нова кампања или план развоја.

 

5
Одржавање токова речи
6

Иако сматрам да Раст и Развој произилазе из континуираног рада, понекад је потребно искочити из стандардних путања и креирати кампању која треба да открије нове путеве. У тим случајевима Бабаблога посебно оштри перо и смишља бритке речи како би на прави начин скренула пажњу на Вашу Поруку.